De uitvaart

Als iemand thuis overlijdt, is het zaak dat u meteen de (huis)arts waarschuwt. In Nederland moet de dood door een erkend arts worden vastgesteld.

Daarna kunt u met onze uitvaartonderneming, Consolare Uitvaartbegeleiding, contact opnemen. Door samen te praten en te overleggen is het mogelijk om de juiste keuzes te maken, zodat de nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de overledene.
Wij adviseren u over de mogelijkheden die er zijn en geven u alle ruimte om zelf mee te helpen. Op deze manier wordt het afscheid echt persoonlijk.

 

 

Dit is mijn collega Corine de Jong. Zij is ook een gediplomeerd uitvaartverzorgster. U wordt altijd door één van ons persoonlijk en zorgzaam begeleid.

Op de dag van de uitvaart zijn wij altijd met twee personen aanwezig. Een gastvrouw of gastheer ondersteunt ons dan op de locatie van de uitvaart. Wij zorgen er samen voor dat de familie persoonlijk wordt begeleid én dat op locatie de uitvaart vlekkeloos en stijlvol en volgens uw wensen verloopt.

Wilt u een uitvaart regelen naar uw eigen wens?

Neem dan contact op met begrafenisonderneming Consolare Uitvaartbegeleiding.
Dat kan zowel vóór als ná overlijden.

Ons werkgebied strekt zich uit over regio Haarsteeg, Heusden, Vlijmen, Nieuwkuijk, Drunen, Elshout,
Engelen, Bokhoven en Waalwijk.