Nazorg

Na enkele weken zullen wij contact met u opnemen om nog eens na te praten over de uitvaart. Wij horen graag van u of alles naar wens is verlopen en of u troost heeft kunnen vinden in de wijze waarop we in deze dagen het afscheid met elkaar vorm hebben gegeven.

Alle teksten die zijn uitgesproken in de uitvaart of tijdens de afscheidsdienst zullen wij voor u verzamelen. Misschien heeft u niet alles goed in u kunnen opnemen, dan krijgt u nu alsnog de gelegenheid om deze teksten in alle rust door te nemen.

 

 


U krijgt van ons het boekje "Zorgen erna". Na een overlijden moet er veel geregeld worden. Dit boekje helpt u daarbij. Het geeft een overzicht van de taken die op de schouders van de nabestaanden rusten. Hiermee kunt u stap voor stap alle zaken tijdig afhandelen.

Mocht u na dit gesprek of op een later tijdstip behoefte hebben aan meer nazorg, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u in contact komt met nabestaandenbegeleiding.
Deze mensen kunnen u helpen bij de rouwverwerking en ook adviseren zij u graag bij allerlei praktische en administratieve zaken die wellicht na het overlijden van uw dierbare moeten worden geregeld.