Memori

Waarom een digitale gedenkplaats?

Andermans reacties en herinneringen aan een overleden dierbare kunnen van grote betekenis zijn voor nabestaanden. Ze vertellen wat die persoon heeft betekend en met anderen heeft meegemaakt. Dit is waardevol voor nabestaanden. Elke herinnering heeft hierbij waarde; niet alleen die van familie of vrienden, maar ook die van de buren of een collega.

Hoe werkt het?

Op verzoek kunnen wij voor een familie  een digitale herinneringsplaats aanmaken.
De familie krijgt beheer over het digitale account en kan het zelf aanvullen met tekst, levensloop of extra foto's. De familie bepaalt zélf of de geplaatste reacties voor iedereen zichtbaar mogen zijn.

Als iemand een reactie plaatst op Memori kan hij/zij zelf bepalen of de reactie zichtbaar is voor iedereen of alleen voor de familie. Zo blijft privacy altijd gewaarborgd!

Uiteindelijk kun je van alle reacties op Memori een mooi boek laten maken. Alle reacties, foto’s en verhalen worden dan voor u gebundeld. Zo heeft u een naslagwerk vol waardevolle herinneringen.
Digitaal condoleren vormt een nieuw facet naast traditioneel condoleren. Iedereen kan en mag bijdragen aan een unieke, veelzijdige band van iemands leven. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter.