Kosten

Uitvaart

De kosten voor een uitvaart kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het fijn als u van tevoren wordt geïnformeerd. Van ons krijgt u de dag na het overlijden een kostenbegroting, met daarin alles wat we samen hebben besproken en vastgelegd.

Wij verzorgen de uitvaart voor een vastgesteld basistarief, ongeacht het aantal uren en of deze overdag, 's nachts of in het weekend zullen zijn. Alle overige diensten, zoals bijvoorbeeld  de rouwauto, de verzorging e.d. berekenen wij aan u door. Het is prettig als u vooraf weet wat uw uitvaart zal gaan kosten. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw wensen doorspreken, waarna ik voor u de kosten-begroting kan opstellen. 

 

Verzekering

Als u een uitvaartverzekering heeft bent u toch vrij in uw keuze van uitvaartonderneming. Ondanks een verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen. Dat geldt ook voor een pakket- uitvaartverzekering; u krijgt dan een bedrag uitgekeerd. Informeer bij uw verzekeraar wat het bedrag is dat u krijgt uitgekeerd. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij samen met u de situatie bekijken.