Kosten

Uitvaart

De kosten voor een uitvaart kunnen behoorlijk oplopen. Daarom is het fijn als u van tevoren wordt geïnformeerd. Van mij krijgt u de dag na het overlijden een kostenbegroting, met daarin alles wat we samen hebben besproken en vastgelegd.

Ik verzorg de uitvaart voor een vastgesteld basistarief, ongeacht het aantal uren en of deze overdag, 's nachts of in het weekend zullen zijn. Alle overige diensten, zoals bijvoorbeeld  de rouwauto, de verzorging e.d. bereken ik aan u door. Het is prettig als u vooraf weet wat uw uitvaart zal gaan kosten. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw wensen doorspreken, waarna ik voor u de kostenbegroting kan opstellen. 

Verzekering

Ook als u een uitvaartverzekering heeft bent u vrij in uw keuze van uitvaartverzorger. Ondanks een verzekering kan ik de uitvaart voor u verzorgen. Dat geldt ook voor een natura uitvaartverzekering; u kunt de inlegpremie uitgekeerd krijgen en voor een andere uitvaartverzorger kiezen. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel u uitgekeerd krijgt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik samen met u de situatie bekijk.