Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Ervaringen

Soms is het moeilijk om een keuze te maken voor een goede begrafenis- of uitvaartonderneming.
De ervaringen van andere mensen kunnen u hierbij helpen.
 

Graag wil ik jou, namens de familie van den Brandt hartelijk bedanken voor de manier waarop jij het afscheid van ons moeder hebt begeleid. Op een gemoedelijke manier was je aanwezig wanneer het nodig was en regelde je alles snel en correct. Dat heeft ons goed gedaan en er toe bijgedragen dat wij kunnen terugzien op een mooi afscheid. Nogmaals bedankt!

Familie Van den Brandt, december 2021

-------------------
 
Mirjam heeft de uitvaart begeleid van mijn man. Dit was niet zoals het "normaal " gaat. Wij hadden specifieke wensen en daar ging zij volledig in mee. Het contact was heel fijn. Dikke pluim voor hoe alles gegaan is.
Paula Kipping, september 2021
 
-------------------
 
Lieve Mirjam,
Ten eerste super bedankt voor alles. Maar dan ook echt alles.
Mijn ouders hadden zelf al veel bedacht hoe ze het zelf allemaal wilden gaan doen.
We wilden je eigenlijk hier al van op de hoogte stellen maar helaas stierf mijn vader toch eerder dan verwacht en hebben wij jou moeten confronteren met papa zijn wensen.
Mirjam moest, naar mijn mening, ook even in haar gedachten alles omgooien omdat wij het anders deden dan 't zogenaamde "normaal". Mirjam, echt, petje af, wat heb jij ons goed aangevoeld en fijn dat we alles zo konden doen, zoals papa het voor ogen had.
Dit alles heeft ons echt gesterkt in ons rouwproces. We kunnen je niet genoeg bedanken. Namens het hele gezin: BEDANKT....

Warme groet,
Manon Lommers-Schmit, september 2021
-------------------
 
Lieve Mirjam,
Wij kenden jou niet persoonlijk maar toen mijn vader afgelopen 6 mei overleed hadden wij jou gevraagd om de uitvaart te begeleiden. Jij nam ons zoveel uit handen en het was allemaal perfect geregeld.
Waar wij in deze hectische dagen aan dachten om nog te moeten regelen had jij dit al geregeld.
Je reageerde gelijk als we tussendoor nog vragen hadden. Het maakte niet uit op welk tijdstip; hoe fijn was dat!
Wij kijken terug op een periode met een mooi verzorgd en rustig afscheid, precies zoals mijn vader was
en het had gewild.

Dank je Mirjam voor jouw liefdevolle zorg.

Groetjes,
René en Patricia v Strijp, juni 2021
------------------
 
 
Lieve Mirjam, zo fijn dat ik je al een beetje kende en het daardoor meer dan vanzelfsprekend was dat we na het plotselinge overlijden van onze (o)pa en mama's kanjer alles wat toen en daarna op ons afkwam aan jou konden overlaten. Bedankt voor alles wat je voor hem, voor ons en met ons geregeld hebt, van A tot Z. Steeds een luisterend oor, meedenken, vooruitdenken en je aandacht voor ons (ook na de crematie), zo waardevol. Het was een mooi en liefdevol afscheid, waar we _ ondanks verdriet en gemis - met trots op kunnen terugkijken, mede door jouw warme inzet en professionaliteit. Dankjewel Mirjam.
 
Saskia Leijtens-Klever, februari 2021
------------------
 
"Zeer deskundig, professioneel en empathisch "

En toen op oudejaarsdag overleed ons pap.
Vanaf het eerste moment tot aan nu, zelfs als je nog een vraag hebt staat Mirjam altijd voor ons klaar. Dankzij Mirjam heeft ons pap een prachtig en passend afscheid gehad.
Mirjam onderscheidt zich in een persoonlijke begeleiding. Ze begeleidt je stap voor stap in een hele moeilijke periode. Ze is eerlijk en oprecht. Met andere woorden is Mirjam met recht een vakvrouw te noemen, die weet waar ze het over heeft.

Chantal van Bokhoven-Kuijs, januari 2021

 

--------------

 

"Zojuist nog even de film bekeken met een voldaan en warm gevoel.

Jij hebt ons zo mooi aangevuld met de juiste woorden en het straalde rust uit door jou.

En dat vond ik erg mooi.

We kijken terug naar een afscheid dat ondanks de coronamaatregelen toch een mooi afscheid is geworden,

Dankjewel daarvoor."

Groetjes Diona en Sylvia van Bladel,  september 2020

------------------------------------
Er staat een mevrouw aan de deur met een mooie bos bloemen in haar handen. “Ik wil je graag nog eens extra bedanken,” zegt ze. “Je hebt ons zo fijn begeleid de afgelopen week.”

Wat is het fijn als die zorg en aandacht en persoonlijke betrokkenheid zo heel erg gewaardeerd wordt. Fijn om zo’n mooie opsteker te krijgen. Bedankt familie voor zoveel waardering.

Familie Klerks, januari 2020

------------------------------------
Persoonlijke begeleiding!

Mirjam heeft ons heel goed begeleid in een moeilijke periode waarin je gevoelens alle kanten op gaan. Zij straalt vertrouwen uit, gedreven, is duidelijk, correct, en een warme persoonlijkheid. Vooral bij het regelen van zaken waar je eigenlijk in deze emotionele periode helemaal niet mee bezig wil zijn. Maar door jou persoonlijke begeleiding kom je stap voor stap samen tot een heel mooi waardig afscheid. Nogmaals hartelijk dank!

Familie Van Son, februari 2019

---------------------------------

Zeer empathisch en vakkundig!

Lieve Mirjam, Afgelopen maart hebben wij afscheid genomen van ons vader. We hebben jou hierbij ervaren als een respectvolle, meedenkende, ondersteunende, zorgzame, warme persoonlijkheid die op een bescheiden manier overzicht hield. Kortom, je was er "gewoon" voor ons! Dank je wel!
Kinderen van Marinus Vervoort, Rossum   maart 2019

--------------------------------

Warme, persoonlijke aandacht

Mirjam heeft het afscheid van ons pa in de kerk en in het crematorium uitstekend geregeld. Na een overlijden breekt er een drukke tijd aan, waarin van alles geregeld moet worden. Mirjam luisterde goed naar onze wensen en was sturend bij de organisatie van het afscheid. Zij is altijd bereikbaar per telefoon, e-mail en app en zij is snel in het geven van een antwoord op vragen. Elke dag kwam Mirjam langs om te kijken ‘of pa er nog mooi bij lag’ en om te checken hoe het met ons, als nabestaanden, ging. Wij hebben dat enorm gewaardeerd. De uitvaart zelf was tot in de puntjes geregeld. Wij hebben van vele kanten reacties gekregen op de mooie uitvaart van pa. Mirjam geeft warme, persoonlijke aandacht. Daarnaast is een grote kracht van Mirjam dat zij met twee voeten op de grond staat; zij stuurt je in het maken van goede keuzes voor de kist, de broodjes, etc., zodat het een mooie uitvaart wordt en de kosten toch beheersbaar blijven.

Familie Schellevis, april 2019
-----------------------------
Beste Mirjam
Bedankt voor de goede zorgen en de begeleiding bij de uitvaart van ons Pa. Je hebt vanaf het begin tot het eind alles tot in de puntjes geregeld, zodat wij een waardig afscheid hebben kunnen nemen van ons Pa. Nogmaals hartelijk dank.
Groetjes Familie van den Brandt (jan. 2018)
----------------------------

De samenwerking met Mirjam, na het overlijden van mijn vader, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het is fijn dat er, direct na het overlijden, iemand is die je helpt bij alles wat geregeld moet worden en je begeleidt bij beslissingen die genomen moeten worden. Mirjam is heel toegankelijk en het contact met haar is persoonlijk.

Mede dankzij Mirjam is de herinneringsdienst heel bijzonder geworden; ik weet zeker dat dit afscheid de verwachtingen van mijn vader zou hebben overtroffen...

Elsbeth

-----------------------------

Wij hebben jouw goede begeleiding en oprechte betrokkenheid na het overlijden van onze vader als zeer prettig, warm en deskundig ervaren. Een onmisbare vertrouwde schakel in de algehele organisatie van de begrafenis en wat daar allemaal nog meer bij komt kijken. Zowel wij als onze moeder kunnen met een voldaan gevoel terugkijken op een bijzonder mooie afscheidsdag, precies zoals mijn vader het had gewild. Wij zijn dan ook blij en dankbaar dat je dit voor ons zo goed hebt begeleid.

Veel dank nogmaals!
Letty, Marite, Caroline en Annie Lodder
-----------------------------
In januari 2017 hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. De familie en ik zijn zeer tevreden over de manier waarop Mirjam van Consolare Uitvaartbegeleiding, ons in deze heftige tijd heeft begeleid. Iedere dag persoonlijk contact en als wij een vraag hadden werd deze snel en duidelijk beantwoord. Dit gaf ons ondanks het verdriet een rustig gevoel. 

Ik durf te zeggen dat wij ons geen passender en waardiger afscheid hebben kunnen wensen voor onze moeder. 
Haar wensen zijn tot in detail verwezenlijkt.

Familie Rademakers
------------------------------
Mirjam heeft ons bijgestaan nadat mijn vrouw en onze moeder onverwachts was overleden. Zij heeft ons geholpen door een luisterend oor te bieden, maar ook door ons te helpen bij het schrijven van een afscheidsrede.Tijdens de periode tot de crematie heeft zij ons bijgestaan door de tekst te verzorgen van het bidprentje, maar ook door ons te begeleiden bij het opzetten van de woorddankdienst. Daarbij heeft zij goed geluisterd naar de wensen van ons en daar op de crematie zelf een mooie en warme woorddankdienst verzorgd.

In de periode na de crematie heeft zij nog contact gehouden. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle gezinsleden een boekje met de tekst van de woorddankdienst kregen, met een bidprentje erbij. We waarderen het als gezin dat Mirjam op de eerste sterfdag van mijn vrouw ons een kaart stuurde om ons een hart onder de riem te steken. De persoonlijke benadering, met een luisterend oor en een helpende hand is Mirjam een vrouw die mensen steunt in een periode die zeer moeilijk, heftig en zwaar is.

Jan Fitters en kinderen