Ervaringen

Soms is het moeilijk om een keuze te maken voor een goede uitvaartondernemer.
De ervaringen van andere mensen kunnen u hierbij helpen.
 
Beste Mirjam
Bedankt voor de goede zorgen en de begeleiding bij de uitvaart van ons Pa. Je hebt vanaf het begin tot het eind alles tot in de puntjes geregeld, zodat wij een waardig afscheid hebben kunnen nemen van ons Pa. Nogmaals hartelijk dank.
Groetjes Familie van den Brandt (jan. 2018)
----------------------------

De samenwerking met Mirjam, na het overlijden van mijn vader, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het is fijn dat er, direct na het overlijden, iemand is die je helpt bij alles wat geregeld moet worden en je begeleidt bij beslissingen die genomen moeten worden. Mirjam is heel toegankelijk en het contact met haar is persoonlijk.

Mede dankzij Mirjam is de herinneringsdienst heel bijzonder geworden; ik weet zeker dat dit afscheid de verwachtingen van mijn vader zou hebben overtroffen...

Elsbeth

-----------------------------

Wij hebben jouw goede begeleiding en oprechte betrokkenheid na het overlijden van onze vader als zeer prettig, warm en deskundig ervaren. Een onmisbare vertrouwde schakel in de algehele organisatie van de begrafenis en wat daar allemaal nog meer bij komt kijken. Zowel wij als onze moeder kunnen met een voldaan gevoel terugkijken op een bijzonder mooie afscheidsdag, precies zoals mijn vader het had gewild. Wij zijn dan ook blij en dankbaar dat je dit voor ons zo goed hebt begeleid.

Veel dank nogmaals!
Letty, Marite, Caroline en Annie Lodder
-----------------------------
In januari 2017 hebben wij met veel verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve moeder. De familie en ik zijn zeer tevreden over de manier waarop Mirjam van Consolare Uitvaartbegeleiding, ons in deze heftige tijd heeft begeleid. Iedere dag persoonlijk contact en als wij een vraag hadden werd deze snel en duidelijk beantwoord. Dit gaf ons ondanks het verdriet een rustig gevoel. 

Ik durf te zeggen dat wij ons geen passender en waardiger afscheid hebben kunnen wensen voor onze moeder. 
Haar wensen zijn tot in detail verwezenlijkt.

Familie Rademakers
------------------------------
Mirjam heeft ons bijgestaan nadat mijn vrouw en onze moeder onverwachts was overleden. Zij heeft ons geholpen door een luisterend oor te bieden, maar ook door ons te helpen bij het schrijven van een afscheidsrede.Tijdens de periode tot de crematie heeft zij ons bijgestaan door de tekst te verzorgen van het bidprentje, maar ook door ons te begeleiden bij het opzetten van de woorddankdienst. Daarbij heeft zij goed geluisterd naar de wensen van ons en daar op de crematie zelf een mooie en warme woorddankdienst verzorgd.

In de periode na de crematie heeft zij nog contact gehouden. Ze heeft ervoor gezorgd dat alle gezinsleden een boekje met de tekst van de woorddankdienst kregen, met een bidprentje erbij. We waarderen het als gezin dat Mirjam op de eerste sterfdag van mijn vrouw ons een kaart stuurde om ons een hart onder de riem te steken. De persoonlijke benadering, met een luisterend oor en een helpende hand is Mirjam een vrouw die mensen steunt in een periode die zeer moeilijk, heftig en zwaar is.

Jan Fitters en kinderen