Wil je zelf een ervaring delen, dan kun je onderstaand formulier invullen. 

Wanneer pas je als uitvaartverzorger goed bij een familie?
Onderstaande reviews kunnen je daarbij helpen.

Voor Mirjam en Corine,

Als gezin (familie) hebben wij de begeleiding rond de uitvaart van ma, jl. juni, als heel prettig en betrokken ervaren. Van jouwzelf Mirjam, maar ook van je collega Corine die wegens jouw vakantie je vervanger was. Dankzij jullie is alles naar wens verlopen en kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid van ma.

Dank jullie wel hiervoor en warme groeten,

Fam. van der Lee.

----------

Mirjam heeft ons goed bijgestaan toen mijn moeder overleed. Ze werd aanbevolen door de verzorging en ze was binnen een half uur bij ons. Ze voelde ons goed aan en alles was bespreekbaar. Wij kijken terug op een mooie uitvaart, samen met ons geregeld en begeleid door Consolare. Heel veel dank voor je persoonlijke, zorgzame begeleiding.

Fam. Houtsma

----------

Mirjam heeft de uitvaart begeleid van mijn man. Dit was niet zoals het "normaal " gaat, wij hadden specifieke wensen en daar ging zij volledig in mee. Het contact was heel fijn. Dikke pluim voor hoe alles gegaan is.

Paula

----------

Beste Mirjam,

Graag wil ik jou, namens de familie van den Brandt hartelijk bedanken voor de manier waarop jij het afscheid van ons moeder hebt begeleid. Op een gemoedelijke manier was je aanwezig wanneer het nodig was en regelde je alles snel en correct. Dat heeft ons goed gedaan en er toe bijgedragen dat wij kunnen terugzien op een mooi afscheid. Nogmaals bedankt!

Fam. Van den Brandt

----------

Zojuist nog even de film bekeken met een voldaan en warm gevoel.

Jij hebt ons zo mooi aangevuld met de juiste woorden en het straalde rust uit door jou.
En dat vond ik erg mooi. We kijken terug naar een afscheid dat ondanks de coronamaatregelen toch een mooi afscheid is geworden. Dankjewel daarvoor.

Familie van Bladel

-----------

Na een drukke week met uitvaarten gaat ineens de bel…….

Er staat een mevrouw aan de deur met een mooie bos bloemen in haar handen. “Ik wil je graag nog eens extra bedanken,” zegt ze. “Je hebt ons zo fijn begeleid de afgelopen week.” Nou een mooier compliment kun je niet krijgen voor je werk. “En ik doe alleen maar mijn werk,” denk ik dan. Ik doe het met liefde en ik begeleid families met zorg en aandacht. Wat is het fijn als die zorg en aandacht en persoonlijke betrokkenheid zo heel erg gewaardeerd wordt. Fijn om zo’n mooie opsteker te krijgen. Bedankt familie voor zoveel waardering.

Familie Klerks

------------

Onwijs fijne begeleiding gehad bij de uitvaart van mijn oma in 2017. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de familie en er worden prettige adviezen gegeven. Ook de zaken waar je totaal niet aan denkt worden aangekaart. Zorgvuldige, eerlijke en prettige begeleiding.

Marieke

-------------

Persoonlijke begeleiding!

Miriam heeft ons heel goed begeleid in een moeilijke periode waarin je gevoelens alle kanten op gaan. Zij straalt vertrouwen uit, gedreven, is duidelijk, correct, en een warme persoonlijkheid. Vooral bij het regelen van zaken waar je eigenlijk in deze emotionele periode helemaal niet mee bezig wil zijn. Maar door jouw persoonlijke begeleiding kom je stap voor stap samen tot een heel mooi waardig afscheid. Nogmaals hartelijk dank!

Fam. Van Son

----------

Warme, persoonlijke aandacht

Mirjam heeft het afscheid van ons pa in de kerk en in het crematorium uitstekend geregeld. Na een overlijden breekt er een drukke tijd aan, waarin van alles geregeld moet worden. Mirjam luisterde goed naar onze wensen en was sturend bij de organisatie van het afscheid. Zij is altijd bereikbaar per telefoon, e-mail en app en zij is snel in het geven van een antwoord op vragen. Elke dag kwam Mirjam langs om te kijken ‘of pa er nog mooi bij lag’ en om te checken hoe het met ons, als nabestaanden, ging. Wij hebben dat enorm gewaardeerd. De uitvaart zelf was tot in de puntjes geregeld. Wij hebben van vele kanten reacties gekregen op de mooie uitvaart van pa. Mirjam geeft warme, persoonlijke aandacht. Daarnaast is een grote kracht van Mirjam dat zij met twee voeten op de grond staat; zij stuurt je in het maken van goede keuzes voor de kist, de broodjes, etc., zodat het een mooie uitvaart wordt en de kosten toch beheersbaar blijven.

Familie Schellevis

---------

Zeer empathisch en vakkundig!

Lieve Mirjam, Afgelopen maart hebben wij afscheid genomen van ons vader. We hebben jou hierbij ervaren als een respectvolle, meedenkende, ondersteunende, zorgzame, warme persoonlijkheid die op een bescheiden manier overzicht hield. Kortom, je was er "gewoon" voor ons! Dank je wel!
Fam. Vervoort