Samenwerking en vakantie

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 11:51

En dan wordt het weer eens tijd om op vakantie te gaan………….

U weet natuurlijk al lang dat ik samenwerk met Corine de Jong Uitvaartverzorging. Als ik vakantie heb of niet aanwezig ben neemt Corine voor mij waar. In hele drukke periodes hebben wij een gastvrouw, Ella Kant. Zij helpt Corine en mij op freelance basis bij condoleances en op de dag van de uitvaart als Corine of ik daar zelf niet aanwezig kunnen zijn, én zij assisteert ons met ondersteunende taken. Op de dag van de uitvaart zijn wij altijd met zijn tweeën, om deze dag stijlvol en geheel naar uw wens te laten verlopen.

Even uit het 24/7 ritme en lekker je hoofd gaan leegmaken. Toch ben ik gewoon bereikbaar voor alle uitvaarten, want mijn lieve collega, Corine de Jong, zal mijn honneurs waarnemen. 

Ik wens iedereen een fijne vakantie met veel liefde en gezondheid. En rust allemaal lekker uit!

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.