Verjaardag

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 09:00

“Van harte gefeliciteerd met je ….verjaardag!” Hoe vaak per jaar zou je zoiets zeggen? En ook op Facebook en LinkedIn word je de gelegenheid geboden om iemand te feliciteren.
Vandaag is het de verjaardag van Consolare Uitvaartbegeleiding. En vandaag wordt Consolare 8 jaar. Op 1 september 2014 schreef Consolare zich in bij de Kamer van Koophandel en werd het bedrijf dus gevestigd. Dat betekent dus dat we vandaag vieren dat we al 8 jaar families begeleiden op weg naar een uitvaart. Dat betekent ook dat we al heel veel families zijn tegengekomen. En dat betekent ook dat we weten dat er heel veel verschillende families zijn. En dat maakt het vak nou zo mooi en spannend. Elke keer weer stappen we binnen bij een andere familie. Sommigen daarvan kennen we en sommigen ook niet. En tóch doen we voor alle families hetzelfde.  We begeleiden ze onderweg naar een uitvaart. Ze moeten afscheid nemen van iemand die hun dierbaar was en daarin mogen wij hen ondersteunen. Ze mogen zelf aangeven hoe ze het willen en wat ze willen en Consolare begeleidt hen bij het maken van (soms moeilijke) keuzes.

Hoe mooi is het dat vandaag ook Corine de Jong uitvaartverzorging haar 8e verjaardag viert. Onafhankelijk van elkaar hebben wij ons bedrijf op dezelfde dag gevestigd. Van harte gefeliciteerd ook Corine met jouw bedrijf. Én hartelijk gefeliciteerd met onze 8-jarige samenwerking.
Toen we elkaar 8 jaar geleden voor het eerst elkaar ontmoetten was er gelijk een klik. En die klik is er na 8 jaar nog steeds. Corine springt in voor Consolare Uitvaartbegeleiding en Mirjam springt in voor Corine de Jong uitvaartverzorging als we met vakantie zijn óf als we zelf een dag niet kunnen werken. Onze werkwijze is nagenoeg identiek te noemen en we zijn ook heel blij dat we dit al 8 jaar op deze wijze hebben kunnen doen. We hopen en vertrouwen erop dat onze samenwerking nog heel lang mag duren, zodat we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat we nog heel veel families kunnen bijstaan in een periode die voor hen heel verdrietig en zwaar is.

Consolare Uitvaartbegeleiding én Corine de Jong uitvaartverzorging, van harte gefeliciteerd.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.